За нас

„Када ресурс“ ЕООД е фирма, ориентирана в сферата на селския туризъм, реновирането и реставрирането на селски имоти, цялостна визия на този тип бизнес. Вила Када е създадена и реставрирана изцяло от екипа на фирмата. Държим на уникалните идеи, на познаваемия стил и отношение към детайла.

Акцент при нас е да създаваме нещо различно, ориентирано към особеностите както на българските туристи, така и на чуждите. Отношението и детайла са в центъра на работата ни.

Предизвикателство за нас са селски имоти, които се нуждаят от цялостна промяна . Работата ни е да открием потенциала им и да създадем място за почивка, което да бъде припознато от гостите ни, като тяхно.

Работим с млади интириорни дизайнери, които подчертават особеностите на имота и добавят щипка новаторство.

В ход е нов, по-голям проект във Фалковец, с който се надяваме отново да ви демонстрираме нашия стил и начина ни на работа.

Обучаваме наш екип за кетъринг, който да предложи различно отношение в нашите къщи и да даде различен поглед към селския начин на живот и почивката там.

В процес на разработка е наш градински център, с който да предложим на клиентите си както цялостна визия на градината в имота им, така и професионална грижа за нея.

Ако нашата работа ви харесва и някъде ви чака вашата къща за гости, ние сме на ваше разположение!